Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 24 martie 2010

Publicitatea...


Nu vreau sa comentez cele petrecute la emisiunea In PROfunzime cu Vladimir Nicolaevici, ex-presedintele a comentat destul pentru sine... Nici nu as comenta cuvintele lui Vlad Filat despre marihuana si homosexuali, probabil are aceleasi viziuni despre asta ca si senatoarea din SUA care vorbea despre penisul unui babat in excrementele altuia(u can google it! Nency Elliott)...
In schimb as vrea sa impartasesc niste idei cu dvs. Acum cu toti stiti despre campania electorala a PCRM-ului din 2005(fata aia blonda cu par carliontat si o panglica in jurul capului cu inscriptia EU votez) si cum ea s-a transformat dupa campanie in campanie anti-drog/anti-fumat. Exact ca si femeia cu copilul din campania din 2009(votati stabilitate?) care s-a transformat in campanie sociala iubiti copii. Evident ca in capul multor chisinauieni nu apare intrebarea WTF?!?, de obicei la nivel subconstient ei isi dau seama ca continua campania electorala, insa nu o pot realiza la nivel constient. Simti prezenta comunistilor in jurul tau? Poate si panourile publicitare asculta ce vorbesti? Esti prea paranoic!
Acum sa vorbim despre panourile publicitare(acum mai nou intalate mai peste tot), de genu:"FII LIBER! Din 7 aprilie" etc etc. Eu credeam ca asta e o campanie publicitara de genul cum a fost la Moldcell inainte ca aia sa se fi fost lansat(nu ne-ati asteptat? dar noi am venit! sau ceva de genu), astfel o campanie de popularizare a televiziunii de stiri Publika.md(care urmeaza sa se deschida pe 7 aprilie.
Insa incercand sa gasesc informatii pe net despre aceste panouri publicitare mi-am dat seama ca Publika TV(la acest post cred ca o sa mai revin cu un articol in curand) nu are treaba cu ele... Astfel a inceput inradacinarea ideei in mase ca pe 7 aprilie a avut loc o revolutie democratica? Oare in curand o sa apara acest eveniment in manualele de istorie? Nu vreau sa imi exprim parerea la direct cu privire la 7 aprilie, insa nu as caracteriza actiunile demonstantilor ca fiind democratice.
Mi-ar fi interesant sa aflu cine plateste pentru amplasarea panourilor publicitare, si oare nu banii publici sunt olositi pentru asta?
Nu incerc sa dau raspunsuri la intrebari, nu aprob politica vre-unui partid in RM, doar ca nu inteleg cum un eveniment care poate fi privit din multe puncte de vedere, este privit doar din unul de cand comunistii au trecut in opozitie.
Perfect inteleg indignarea lui Vladimir Nicolaevici dupa ce a fost interogat de procuratura generala cu privire la evenimentele din 7 aprilie, procuratura a inceput sa danseze sub muzica noii conduceri(sa nu ma intelegeti gresit, in nici un caz nu sunt un simpatizant al prostiei care ne-a condus timp de 8 ani).

2 comentarii:

  1. What about start talking about something, intresting? :D
    Salabert

    RăspundețiȘtergere
  2. lol u must be kidding me salabert, do u even understand a word? :))

    RăspundețiȘtergere

Blog din Moldova