Faceți căutări pe acest blog

luni, 15 martie 2010

Focul(I+II)

Am lasat articolul care o sa va sparga creierii pentru alta data. Azi o sa incerc sa incerc...
O sa pornesc de la proverbul:"Dragostea e ca un foc, cat arunci bete - arde". Si anume cum regularitatea sexului poate repara problemele curente intr-o relatie, cum un simplu act sexual poate transforma o zi stresanta intr-una placuta si poate sa te faca sa uiti de toate certurile ce le tineai in tine... Mai mult de atat, chiar in Kamasutra se descriu "certurile amoroase", menite sa sporeasca dorinta unuia fata de celalalt. Adica totusi cearta intre parteneri are si un efect de impaciuire daca se materializeaza intr-un act sexual.
Cu toate ca am vrut sa vorbesc despre alt aspect al actului sexual. Si anume atunci cand unul dintre parteneri nu este satisfacut si aici intervine cea ce numesc eu "efectul curvei". Efectul curvei este comportamentul care apare la persoana nesatisfacuta sexual si care incepe sa manifeste neplacerea sa, deseori sub forma materiala( o Ea nefiind satisfacuta seara de seara doreste sa compenseze asta cu cadouri scumpe de la amantul ei - masina, inel cu diamant etc...). Din nefericire acest efect nu poate fi controlat, in plus de obicei cauzat de egoismul celuilalt partener pare a fi o sanctiune potrivita pentru acesta. Deci nu toate vreascurile sunt bune sa aprinda focul dragostei(mai ales alea care nici nu stiu unde se afla clitorisul si alea care cred ca idea de viol excita femeile si alea care cred ca femeile nu mimeaza orgasmul --> lista este exemplificativa si nu una exhaustiva!!! ).
(Urmeaza ep.2 >>)
Atentionez asupra faptului ca efectul curvei poate aparea atat la femei cat si la barbati! Astfel, lipsa preludiului/posludiului, sexului oral/anal, absenta orgasmului/erectiei toate pot duce la probleme intr-un final... Cred ca aceste probleme nu pot fi depasite/compensate prin bani, insa majoritatea populatiei considera astfel. Asa ca cand(scuzati-mi cacafonia) prietena iti spune sa nu vii la ea fara un buchet cu flori, ar trebui sa-i adresezi o intrebare in privinta faptului daca este ea satisfacuta sexual sau nu!
Acum, nu as vrea sa ma subintelegeti sau din contra, dar cam asta ar fi idea pe care ne-o sugereaza Freud, orice actiune negativa a omului are la baza o frustrare a sa(sunt ucigas in serie fiindca am penisul mic etc etc).
In fine, presupunand ca impartasiti si voi umila mea parere, precum ca dragostea este ca un foc, care arde atat timp cat arunci vreascuri bune in ea, va provoc la un sex cu un partener potrivit si dedicat! Fiindca nu exista alt sens al vietii decat dragostea materializata intr-un act sexual,(cred ca imi permit sa pun un trade mark la fraza asta!)iar eu personal nu imi inchipui o zi mai placuta decat una dupa o noapte de sex.(nu uitati de data aceasta despre pre/post-ludiu, preludiul nu trebuie sa fie rezumatul zile petrecute de dvs povestita in timpul ce va scoateti hainele, iar postludiul nu trebuie sa fie o tigara in pat si o bere rece in frigider!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova