Faceți căutări pe acest blog

vineri, 12 martie 2010

Pasoptist - fii Pasoptist!!!

Stop CSI vrem in NATO, Vrem liberalizarea pieţei transporturilor aeriene in Republica Moldova, Basarabia pamant romanesc, Support Moldova etc. Acesetea sunt cateva dintre grupurile de pe FB, probabil acestea suntactiunile la care se rezuma pasoptistii de astazi :(
Nu as sustine nici o manifestare de genu 7 aprilie, nu cred ca te poti bate inpotriva nedreptatilor cu metode non-democratice, insa nici crearea unui grup pe FB nu e destul imo.
Destul ar fi sa iesi in strada si sa te bati cu capul de sosea? Cand poti fi sigur ca cea ce faci este destul ca sa iti atingi scopul? Ce metode trebuie sa folosesti? Oare orice metoda care te aduce mai aproape de scop e buna a fi folosita?
Kybalionul spune ca totul are doua capete, totul are 2 poluri, totul are o pereche ce ii este opozita, asemanatorul si neasemanatorul sunt asemanatoare, lucrurile opuse sunt identice in natura lor dar diferite in gradul lor, toate adevarurile sunt semi-adevaruri iar paradoxurile pot fi adevarate.
Vreau sa ajung la ideea - folosirea metodelor mai extreme te va aduce in fata unei coontraforte cel putin egale fortei depuse de tine. Adica la capitolul stanga sau dreapta logic ar fi sa utilizez centrul?
Nu, idea este sa utilizati doar cea ce credeti ca e mai bine.
Aici e intelepciunea si puterea...(to be continued...)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova